BasBQ
Beef en Steak

Pulled Beef

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
Vandaag op het menu, pulled beef. Gisteren ge?njecteerd en in de rub gezet. Net op de barbecue gelegd met flink wat pecanhout.

4eguhyqu.jpg
 
Ziet er nu al lekker uit! Wat gebruik je daarvoor? Ziet eruit als een flinke dikke riblap.
 
Onderrib, ligt vers in het schap bij de makro. Dit is 2,6 kilo, en was iets van ?20
 
noskos zei:
Onderrib, ligt vers in het schap bij de makro. Dit is 2,6 kilo, en was iets van ?20
Dat zijn fijne prijzen voor zo'n feestelijk lapje. Heb je er nog wat ingespoten, of heb je 'm er gewoon met een rubje op gegooid?

Ik zit er vrij stevig aan te denken om dit even op de binnenkortToDo te gooien namelijk ;) 
 
Ge?njecteerd en gerubt. Ik behandel het min of meer als pulled pork. Alleen de eindtemperatuur doe ik wat hoger.

Zo zag het er na 3,5 uur uit:
bu7aze5e.jpg
 
eqapeqym.jpg


En in de saus.
 
Hmmmmm, dat wordt smullen!!!
 
Dat ziet er schaamteloos lekker uit zeg!
 
Ziet er nu al yummie uit!! :D
 
dat ziet er heerlijk uit Dennis  :)
 
Is er al meer bekend  :D
 
Ja, ook bij dit heb je een zone Camiel. Is logisch want dat komt door verdamping.

Bij pulled beef horen ook broodjes natuurlijk.

emy4e9ap.jpg
 
Hoe laat moesten we er eigenlijk zijn? Want dat staat nog nergens.
 
Nomnomnom.....het water loopt me in de mond! En dan die broodjes....zo zie je ze niet bij de supermarkt of bakker :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan