BasBQ
Beef en Steak

Pulled beef

 
 

Swokey

Kooltjesharker
Berichten
174
Na het lezen van het pulled beef topic van deze week, moest ik deze ook gelijk maken. Wel een paar aanpassingen.

Ze staan in de marinade met
- 4 tenen knoflook
- zout
- peper korrels
- laurierblad
- 250 ml cola

Dit wordt voor een uur of 4, meer tijd hebben we niet
339fdfd903eafbefce547ccef03d8dfd.jpg


Sinds 10:30 uur staat het z o in de koelk ast

7d51b2810ba2b3ceed5091c57b684ea6.jpg

 
Lekker hoor
 
lekker hoor, succes
 
De stew is gemaakt


1x rode paprika
1x zoete punt paprika
1x rode ui
1x Flesje hertog jan karakter
1 eetlepel Worchestersaus
0,5 gram chili vlokken

4af271ade68d18489252c9463bdfec9f.jpg


De riblappen even aangebakken met wat rookhout

72755cd7de2e113cee4a5c65118f923b.jpg


En nu stoven

f47d95c285978cd7a426a59f8ba2f7c2.jpg

 
Ruim een half uur voor het klaar was meeste vocht eruit gehaald en in een pannetje laten in koken en wat ingedikt met ma?zena.

Het vlees is klaar:

c21e7b21ca79c7349903da1c649aa5f5.jpg


We hebben heerlijk gegeten, voldoende smaak. Zeker de saus (van het ingedikt vocht) maakte het af

45859262a16e8d1c71b443701db8b178.jpg



 
Swokey zei:
Na het lezen van het pulled beef topic van deze week,
Waar staat die dan, ik heb die ff gemist, maar ben wel nieuwsgierig geworden door jouw verhaal.
Ziet er goed uit in ieder geval!
 
LuMbErJaCk zei:
Swokey zei:
Na het lezen van het pulled beef topic van deze week,
Waar staat die dan, ik heb die ff gemist, maar ben wel nieuwsgierig geworden door jouw verhaal.
Ziet er goed uit in ieder geval!
Hier staat die

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=17584.0

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan