BasBQ
Beef en Steak

Pulled Beef

 

Noot

Sprokkelaar
Berichten
31
Vandaag bij de Makro geweest voor een aantal zalmpjes. Uiteraard ben ik ook nog even op de vleesafdeling wezen kijken en daar zag ik een mooi stuk runder onderrib van bijna 2 kg. Ik wil hem gaan injecteren alleen ik kan niet veel vinden over WAT je dan het beste kan injecteren. Heeft iemand een receptje?
 
k zou zeggen gewoon wat je eigen favoriete smaken zijn is altijd sucses.
mn eigen basis smaak is mosterd ketjap kruidnagel.
 
Runder bouillon bijvoorbeeld.
Eventueel aangevuld naar eigen smaak
 
Voor 2 kg vlees:
1 potje runderfond
1 EL worchestersauce
1 EL knoflookpoeder
1 EL uienpoeder
1 EL rub die je ook gebruikt voor het vlees
1 fotocamera    :D
 
Hmmm, die foto camera door de marinade mix prakken valt vies tegen...
 
Terug
Bovenaan Onderaan