Morgen staat er pulled beef van een runderschenkel van 4,4kg op het menu. Vanavond de schenkel getrimd, opgebonden, geïnjecteerd met een mengsel van runderbouillon, boter en een restje kruidenboter, daarna in een rub van zwarte peper, zout en wat koffie en nu in de koelkast.
Rond een uur of tien vanavond gaat de Kamado aan en rond elf uur de schenkel er op. Hopelijk blijft hij dan vannacht een beetje tussen de 90 en 125 ofzo, dan zou ik al dik tevreden zijn. Ik heb wel besloten alleen een alarm te zetten op de hoge temperatuur zodat ik alleen wakker wordt als de BBQ te warm wordt. Als de BBQ uit zou gaan is het jammer maar dan eten we als avondeten gewoon friet met kroketten en eten we zondag de pulled beef wel als lunch ofzo.
Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
Rond een uur of tien vanavond gaat de Kamado aan en rond elf uur de schenkel er op. Hopelijk blijft hij dan vannacht een beetje tussen de 90 en 125 ofzo, dan zou ik al dik tevreden zijn. Ik heb wel besloten alleen een alarm te zetten op de hoge temperatuur zodat ik alleen wakker wordt als de BBQ te warm wordt. Als de BBQ uit zou gaan is het jammer maar dan eten we als avondeten gewoon friet met kroketten en eten we zondag de pulled beef wel als lunch ofzo.






Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk