De produktontwikkelaar van m'n werk kreeg lucht van m'n uds geknooi. Hij vroeg of ik wat kalfsspareribs wou bereiden voor hem, met de intensie dat als de "family" t lekker vindt, krijgt t jou naam, iets waar ik (nog) nie achter sta, want het recept is niet van mij.
Ik kreeg 2 stuks van m mee, maar ik ga mn uds nie aansteken voor 2 ribbels! Dus maar 3 oinkribbels uit de vriezer gehaald..

Links de oink, rechts de 2 kalfs.
Nou komt t... Heb aardig wat ervaring met t uitbenen van kalf, maar wat een hel om het membraam van de kalfsribben af te krijgen zeg! Heb de moed opgegeven en t maar ingeprikt..
Ik weet t, t moet eraf, maar kreeg t niet voor mekaar! Heb zelfs nog geprobeerd om met een vleesvork t vlies van t bot af te drukken maar tevergeefs..
Morgen gaan ze er op 3-2-1
Ik kreeg 2 stuks van m mee, maar ik ga mn uds nie aansteken voor 2 ribbels! Dus maar 3 oinkribbels uit de vriezer gehaald..

Links de oink, rechts de 2 kalfs.
Nou komt t... Heb aardig wat ervaring met t uitbenen van kalf, maar wat een hel om het membraam van de kalfsribben af te krijgen zeg! Heb de moed opgegeven en t maar ingeprikt..
Ik weet t, t moet eraf, maar kreeg t niet voor mekaar! Heb zelfs nog geprobeerd om met een vleesvork t vlies van t bot af te drukken maar tevergeefs..
Morgen gaan ze er op 3-2-1