BasBQ
Beef en Steak

Project van Jet, Pastrami

roan_b

Sprokkelaar
 
Berichten
35
Jet zei:
picosuma zei:
Dat ziet er mooi uit en smakelijk uit alleen weer jammer van de kaas  :D mooi gedaan. :)

Oke, speciaal voor jou.................De lunch, zonder kaas  :D

Mijn vermoeden is uitgekomen, koud vind ik hem persoonlijk nog lekkerder dan warm.

swGQDvF.jpg


sUDDGP8.jpg


rjMSJY4.jpg


24YWSQP.jpg


spjpqx1.jpg


Cheers, op naar het volgende project. :-h

Bedankt allemaal voor het meelezen en meeleven met mijn project, en niet te vergeten jullie adviezen.
En natuurlijk ook mijn dank aan mijn wederhelft Ewald voor het maken van de vele foto's  :-*
Weekje of 2 in de frigo. Dan is het nog lekkerder

Verstuurd vanaf mijn STF-L09 met Tapatalk

 

Girlscangrill

Tondelzoeker
Berichten
10
Nog iets voor op mijn to do list!! Ik ben gek op pastrami, maar nog niet de tijd gemaakt om er mee aan de gang te gaan. Dank voor de nudge!

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 

Superjohn

Stoker
 
 
Berichten
357
Lang niet meer gekeken hier, maar dit zijn toch de verslagen die het de moeite waard maken  ;) 
 

Poetsertje

Pitmaster
 
 
 
Berichten
502
Jet, (en medelezers.) even een vraag als het mag.

Ik heb na 17 dagen een beetje een gelei achtige substantie in mijn bak.
Helaas de laatste week niet kunnen keren of roeren.
Had jij daar ook last van aan het eind?

Alles ruikt prima en ziet er goed uit.
Nou wordt ik daar toch wat onzeker van....... :(
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
4.655
Poetsertje zei:
Jet, (en medelezers.) even een vraag als het mag.

Ik heb na 17 dagen een beetje een gelei achtige substantie in mijn bak.
Helaas de laatste week niet kunnen keren of roeren.
Had jij daar ook last van aan het eind?

Alles ruikt prima en ziet er goed uit.
Nou wordt ik daar toch wat onzeker van....... :(

Poets, ik heb geantwoord in je andere draadje (link):

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=22462.msg331296#new
 
Bovenaan Onderaan