mkorpershoek
Vuurmaker
- Berichten
- 66
Nou het is eindelijk gelukt vorige week vrijdag gestart met met maken van de pastrami. Het proces
1.) 10 dagen in de Pekel
2.) Rub erop en drogen in de koelkast
3.) Op de smokert
Hierbij alvast de foto's van fase 1
- FoodGrade Container van de Zegro

- Ingredi?nten van het PekelBad

- Vervolgens het bad vol laten lopen met gekookt water en af laten koelen voor een nachtje in de koelkast

- Volgende dag de Brisket van Beef & steak 3 kg schoon aan de haak injecteren met de Brine


- Labelen en voor 10 dagen de koelkast in

1.) 10 dagen in de Pekel
2.) Rub erop en drogen in de koelkast
3.) Op de smokert
Hierbij alvast de foto's van fase 1
- FoodGrade Container van de Zegro

- Ingredi?nten van het PekelBad

- Vervolgens het bad vol laten lopen met gekookt water en af laten koelen voor een nachtje in de koelkast

- Volgende dag de Brisket van Beef & steak 3 kg schoon aan de haak injecteren met de Brine


- Labelen en voor 10 dagen de koelkast in
