- Berichten
- 405
Goedemiddag allen,
Al een tijdje stond bij een maat en mij Beef Jerky op de verlanglijst, na veel zoeken en lezen toch de stoute schoenen aangetrokken en project Cowboy Vlees gestart:
Eerst de marinade gemaakt:
-1/4 cup soja saus
-1/4 cup worcestersauce
- 1 tbs rietsuiker
- 1 tsp gerookt paprika poeder
- 1 tsp ui poeder
- 1 tsp knoflook poeder
- 1 tsp chili vlokken
- 1 tsp chipole poeder
- 1 tsp chipotle in adodo sauce
Als vlees heb ik magere sucadenlappen genomen, mooi mager rundvlees als start voor een project denk ik prima. Als het lukt kunnen we de volgende keer biefstuk nemen of picanha oid
Mooi in dunne repen gesneden en in de marinade:
Goed mengen En in de koelkast voor 24 uur
Vanochtend op het rooster en uitlekken maar en droog deppen:
Smoker aan met mooie eiken chuncks en roken en drogen maar voor een uurtje of 6:
Updates komen snel,....
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Al een tijdje stond bij een maat en mij Beef Jerky op de verlanglijst, na veel zoeken en lezen toch de stoute schoenen aangetrokken en project Cowboy Vlees gestart:
Eerst de marinade gemaakt:
-1/4 cup soja saus
-1/4 cup worcestersauce
- 1 tbs rietsuiker
- 1 tsp gerookt paprika poeder
- 1 tsp ui poeder
- 1 tsp knoflook poeder
- 1 tsp chili vlokken
- 1 tsp chipole poeder
- 1 tsp chipotle in adodo sauce
Als vlees heb ik magere sucadenlappen genomen, mooi mager rundvlees als start voor een project denk ik prima. Als het lukt kunnen we de volgende keer biefstuk nemen of picanha oid

Mooi in dunne repen gesneden en in de marinade:

Goed mengen En in de koelkast voor 24 uur

Vanochtend op het rooster en uitlekken maar en droog deppen:


Smoker aan met mooie eiken chuncks en roken en drogen maar voor een uurtje of 6:

Updates komen snel,....
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk