- Berichten
- 5.232
De laatste tijd heb ik helaas veel te weinig tijd om iets te posten, dat wil niet zeggen dat we niet BBQen…. Integendeel…. We moeten toch iets eten, dan kan het maar beter van de bbq komen.
Van het oud Hollands grillen afgelopen zondag waren er wat procureur lapjes over.
Gewoon de simpele gemarineerde uit de supermarkt.
Samen met wat aardappelen en groenten toch weer een heerlijk maaltje in elkaar gezet.
Eerst de puntpaprikas gehalveerd en alle zaadjes verwijderd.
Hierna wat blokjes geitenkaas (was ook nog over van Deze keer) wat honing en stukjes noot erover gedaan.
Om het af te maken wat fijne tijm eroverheen gedaan.
Toen de inmiddels gekookte aardappelen geplet met een grote spatel en flink bestrooid met peper en zout.
De aardappel en paprika’s mochten als eerste in de kamado, die stond op 200 graden half indirect klaar.
Toen de aardappelen een kleurtje begonnen te krijgen aan de onderkant heb ik ze omgedraaid en gewisseld met de paprika’s, die mochten nu een grilstreepje krijgen.
Toen de paprika zacht waren en de kaas gesmolten mochten ze eraf.
Hierna heb ik de lapjes procureur voorzien van een mooi grilstreepje en waren ze klaar.
Alles mooi op een bord gelegd en een streepje bbq saus over de aardappels.
Vur unne durdeweekse dinsdag hebben we wir goed gegeten.
Fijne avond!
Van het oud Hollands grillen afgelopen zondag waren er wat procureur lapjes over.
Gewoon de simpele gemarineerde uit de supermarkt.
Samen met wat aardappelen en groenten toch weer een heerlijk maaltje in elkaar gezet.
Eerst de puntpaprikas gehalveerd en alle zaadjes verwijderd.
Hierna wat blokjes geitenkaas (was ook nog over van Deze keer) wat honing en stukjes noot erover gedaan.
Om het af te maken wat fijne tijm eroverheen gedaan.
Toen de inmiddels gekookte aardappelen geplet met een grote spatel en flink bestrooid met peper en zout.
De aardappel en paprika’s mochten als eerste in de kamado, die stond op 200 graden half indirect klaar.
Toen de aardappelen een kleurtje begonnen te krijgen aan de onderkant heb ik ze omgedraaid en gewisseld met de paprika’s, die mochten nu een grilstreepje krijgen.
Toen de paprika zacht waren en de kaas gesmolten mochten ze eraf.
Hierna heb ik de lapjes procureur voorzien van een mooi grilstreepje en waren ze klaar.
Alles mooi op een bord gelegd en een streepje bbq saus over de aardappels.
Vur unne durdeweekse dinsdag hebben we wir goed gegeten.
Fijne avond!