- Berichten
- 206
Goede morgen allemaal.
Ik heb gisteren 2 stukken procureur van 1 kilo gekocht.
Heb gekeken wat we ermee gaan doen.
De beslissing is gevallen op pulled pork van noskos en (vers) gekruide rollade van melebest.
Nou moet pulled pork een Dome temperatuur hebben van 120 graden, en de rollade 150 graden. Nou heb ik het opgelost met een verhoger omdat hogerop een wat hogere temperatuur heeft.
Ik ben benieuwd eigenlijk hoe dit gaat.
Zal ik de rollade doorgaren tot 72 graden zoals in het recept, of bereiden als pulled pork en uit elkaar trekken en dan op die manier 2 verschillende porties pulled pork maken?
Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk
Ik heb gisteren 2 stukken procureur van 1 kilo gekocht.
Heb gekeken wat we ermee gaan doen.
De beslissing is gevallen op pulled pork van noskos en (vers) gekruide rollade van melebest.
Nou moet pulled pork een Dome temperatuur hebben van 120 graden, en de rollade 150 graden. Nou heb ik het opgelost met een verhoger omdat hogerop een wat hogere temperatuur heeft.
Ik ben benieuwd eigenlijk hoe dit gaat.
Zal ik de rollade doorgaren tot 72 graden zoals in het recept, of bereiden als pulled pork en uit elkaar trekken en dan op die manier 2 verschillende porties pulled pork maken?


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk