- Berichten
- 608
Vandaag eens wat anders met een procureur gedaan. Volgens het recept van Noskos. En ik moet zeggen dat dit echt lekker is.
Een procureur van 1,5 kilo in stukken van 3 cm dik gesneden. Heel licht bestrooid met Noskos jerk. Daarna flink bestrooid met noskos pulled pork.
Q naar 140 indirect. En gaan. Naar een kern van 85gr. Dat ging vrij snel. Net geen 2 uur. Ingesmeerd met een glaze van bbs saus, rode wijnazijn en honing. Nog 20 minuten erop, 10 minuten afgedekt met alu foli en serveren maar.
Het was erg smakelijk.
Een procureur van 1,5 kilo in stukken van 3 cm dik gesneden. Heel licht bestrooid met Noskos jerk. Daarna flink bestrooid met noskos pulled pork.
Q naar 140 indirect. En gaan. Naar een kern van 85gr. Dat ging vrij snel. Net geen 2 uur. Ingesmeerd met een glaze van bbs saus, rode wijnazijn en honing. Nog 20 minuten erop, 10 minuten afgedekt met alu foli en serveren maar.
Het was erg smakelijk.