BasBQ
Beef en Steak

Procureur steak

 
 

Ron B

Pitmaster
Berichten
589
Vandaag eens wat anders met een procureur gedaan. Volgens het recept van Noskos. En ik moet zeggen dat dit echt lekker is.
Een procureur van 1,5 kilo in stukken van 3 cm dik gesneden. Heel licht bestrooid met Noskos jerk. Daarna flink bestrooid met noskos pulled pork.

Q naar 140 indirect. En gaan. Naar een kern van 85gr. Dat ging vrij snel. Net geen 2 uur. Ingesmeerd met een glaze van bbs saus, rode wijnazijn en honing. Nog 20 minuten erop, 10 minuten afgedekt met alu foli en serveren maar.
Het was erg smakelijk.

20230410_174208.jpg


20230410_161511.jpg


20230410_155951.jpg


20230410_141727.jpg


20230410_133136.jpg


20230410_132116.jpg
 
Mooie run
Deze Is idd erg lekker.
Das genieten geweest
 
Die zien er lekker uit.
Deze variant ga ik ook eens maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan