Frank Smoker
Sprokkelaar
- Berichten
 - 35
 
Vandaag een varkensnek of procureur klaargemaakt op de primo op basis van het onderstaande recept.
http://www.hermandenblijker.nl/Actueel/Column/191/Herman_den_Blijker_over_varkensnek
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
		
	
Na de bereiding hebben we heerlijk zitten smullen van een zeldzaam mals stukje varkensvlees (het hele stuk was 2,6 kg).
De eigengemaakte appelmoes en de gepofte aardappelen waren ook heerlijk
	
		
			
		
		
	
				
			http://www.hermandenblijker.nl/Actueel/Column/191/Herman_den_Blijker_over_varkensnek
	
	
	
	
	
	
	
	Na de bereiding hebben we heerlijk zitten smullen van een zeldzaam mals stukje varkensvlees (het hele stuk was 2,6 kg).
De eigengemaakte appelmoes en de gepofte aardappelen waren ook heerlijk