BasBQ
Beef en Steak

Procureur den Bljiker stijl

Frank Smoker

Sprokkelaar
Berichten
35
Vandaag een varkensnek of procureur klaargemaakt op de primo op basis van het onderstaande recept.

http://www.hermandenblijker.nl/Actueel/Column/191/Herman_den_Blijker_over_varkensnek

2mds3sg.jpg

2mq6ets.jpg

20gb020.jpg

2reqk93.jpg

11ch4iv.jpg

14jq25x.jpg

zwda47.jpg

1447nf7.jpg


Na de bereiding hebben we heerlijk zitten smullen van een zeldzaam mals stukje varkensvlees (het hele stuk was 2,6 kg).
De eigengemaakte appelmoes en de gepofte aardappelen waren ook heerlijk
 
Ziet er lekker uit
 
Die gaat bij mij ook op de to do list.

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

 
lijkt me lekker
 
Ziet er wel erg goed uit, ga ik zeker proberen, ( loopt ondertussen naar de vriezer om er een nekje uit te halen :) )
 
De wild zwijn procureur is in de aanbieding bij de Sligro en ook de  wild zwijn Spare Ribs.
Dat wordt BBQen met kerst.
 
Ziet er top uit. Ga ik ook eens proberen.
 
Ziet er heerlijk uit, x proberen als ik weer pulled-pork maak.

Verstuurd vanaf mijn SHIELD Tablet met Tapatalk

 
Hopla, op de to do. Ziet er lekker uit
 
Wel een beetje jammer van deze opmerking van herman

Verwarm de oven voor op 80 ?C.

Haal het vlees uit de zak en doe het in een ovenschaal.

Gaar het vlees langzaam in de oven tot een kerntemperatuur van 62 ?C is bereikt
 
Riestad zei:
Wel een beetje jammer van deze opmerking van herman

Verwarm de oven voor op 80 ?C.

Haal het vlees uit de zak en doe het in een ovenschaal.

Gaar het vlees langzaam in de oven tot een kerntemperatuur van 62 ?C is bereikt

62C is toch een prima kerntemperatuur voor varkensvlees? Of vind je het jammer dat het in de oven wordt klaargemaakt?
 
TeunS zei:
Riestad zei:
Wel een beetje jammer van deze opmerking van herman

Verwarm de oven voor op 80 ?C.

Haal het vlees uit de zak en doe het in een ovenschaal.

Gaar het vlees langzaam in de oven tot een kerntemperatuur van 62 ?C is bereikt

62C is toch een prima kerntemperatuur voor varkensvlees? Of vind je het jammer dat het in de oven wordt klaargemaakt?


Het stukje van de oven inderdaad, 62 graden lijkt me prima :)
 
TeunS zei:
Riestad zei:
Wel een beetje jammer van deze opmerking van herman

Verwarm de oven voor op 80 ?C.

Haal het vlees uit de zak en doe het in een ovenschaal.

Gaar het vlees langzaam in de oven tot een kerntemperatuur van 62 ?C is bereikt

62C is toch een prima kerntemperatuur voor varkensvlees? Of vind je het jammer dat het in de oven wordt klaargemaakt?

Ik heb het oven deel op de Primo gedaan uiteraard en niet in de oven  :) :p
 
Frank Smoker zei:
TeunS zei:
Riestad zei:
Wel een beetje jammer van deze opmerking van herman

Verwarm de oven voor op 80 ?C.

Haal het vlees uit de zak en doe het in een ovenschaal.

Gaar het vlees langzaam in de oven tot een kerntemperatuur van 62 ?C is bereikt

62C is toch een prima kerntemperatuur voor varkensvlees? Of vind je het jammer dat het in de oven wordt klaargemaakt?

Ik heb het oven deel op de Primo gedaan uiteraard en niet in de oven  :) :p

Dat mag ik toch hopen 😂 Anders mag je de primo weer inleveren 😂😂
 
Riestad zei:
Frank Smoker zei:
TeunS zei:
Riestad zei:
Wel een beetje jammer van deze opmerking van herman

Verwarm de oven voor op 80 ?C.

Haal het vlees uit de zak en doe het in een ovenschaal.

Gaar het vlees langzaam in de oven tot een kerntemperatuur van 62 ?C is bereikt

62C is toch een prima kerntemperatuur voor varkensvlees? Of vind je het jammer dat het in de oven wordt klaargemaakt?

Ik heb het oven deel op de Primo gedaan uiteraard en niet in de oven  :) :p

Dat mag ik toch hopen 😂 Anders mag je de primo weer inleveren 😂😂

Ik heb mijn primo nu een week of 6 en inleveren doe ik echt niet hahah
 
Terug
Bovenaan Onderaan