- Berichten
- 307
ge?nspireerd door de diverse onderwerpen over koud gerookte ham heb ik de stoute schoenen aan getrokken om het ook te proberen e.e.a. volgens het recept van Helldaddy.
2kg varkens fricandeau
had er al een touwtje in gemaakt voor het ophangen straks, maar later deze er weer uitgehaald
9-11-13 het hele spul in de zippzak gedaan
6 dagen later zag het er zo uit
na 1.5 dag drogen in de ijskast
koud smokertje aan
na 24 uur liggen roken uch uch
nu laten drogen en hopen dat het goed gaat en dat er lekker gesmuld mag van worden
foto's en de uitkomst over een week of twee drie weer te zien ( ook als het mislukt is )
alvast bedankt voor het kijken
2kg varkens fricandeau


had er al een touwtje in gemaakt voor het ophangen straks, maar later deze er weer uitgehaald
9-11-13 het hele spul in de zippzak gedaan


6 dagen later zag het er zo uit

na 1.5 dag drogen in de ijskast


koud smokertje aan

na 24 uur liggen roken uch uch

nu laten drogen en hopen dat het goed gaat en dat er lekker gesmuld mag van worden
foto's en de uitkomst over een week of twee drie weer te zien ( ook als het mislukt is )
alvast bedankt voor het kijken