Goedemorgen allemaal,
Momenteel heb ik een WSM47, WGA en OTP 57. De WSM vnl voor de low and slow sessies met kokosbriketten. De OTP 57 voor de eters en de rooster ruimte en de WGA voor ff snel.
Ondertussen ben ik na een aantal jaar toe aan de 'next level' BBQ-en, dat is in mijn ogen overgaan naar een keramische BBQ.
Nu zijn die er ondertussen ook al te kust en te keur maar de ovale vorm van de Primo (XL) is iets wat mij wel aanstaat.
Nu zie ik op youtube voornamelijk filmpjes waarin houtskool wordt gebruikt. (kokos)briketten komt je zelden tegen. Is dit met een reden?
En zijn er must haves bij de aanschaf van een Primo, of dingen die je juist niet moet kopen/hebben/doen?
Momenteel heb ik een WSM47, WGA en OTP 57. De WSM vnl voor de low and slow sessies met kokosbriketten. De OTP 57 voor de eters en de rooster ruimte en de WGA voor ff snel.
Ondertussen ben ik na een aantal jaar toe aan de 'next level' BBQ-en, dat is in mijn ogen overgaan naar een keramische BBQ.
Nu zijn die er ondertussen ook al te kust en te keur maar de ovale vorm van de Primo (XL) is iets wat mij wel aanstaat.
Nu zie ik op youtube voornamelijk filmpjes waarin houtskool wordt gebruikt. (kokos)briketten komt je zelden tegen. Is dit met een reden?
En zijn er must haves bij de aanschaf van een Primo, of dingen die je juist niet moet kopen/hebben/doen?