- Berichten
- 491
Goedenavond...
Heb een vraag, over te temp controle.
Heb de primo op 170 graden, met 1 hitteverdeler, voor indirect met mijn twee probes van de Maverick door een aardappel op deze verdeler.
Daarna stop ik er mijn broodjes in met vulling, en twee bevroren brieKroketten, op het rooster boven de divider, Maverick probes tussen hitte schild, en broodjes.
De temp zakt dan naar 120 graden, en doet er eigenlijk 20 minuten over om weer op 170 graden te komen.
Er is niets veranderd aan de lucht toevoer.
Vraag me af, of dit niet te lang duurt?
Want het gerecht vraagt om 170 graden voor 20 minuten.
graag jullie input
Heb een vraag, over te temp controle.
Heb de primo op 170 graden, met 1 hitteverdeler, voor indirect met mijn twee probes van de Maverick door een aardappel op deze verdeler.
Daarna stop ik er mijn broodjes in met vulling, en twee bevroren brieKroketten, op het rooster boven de divider, Maverick probes tussen hitte schild, en broodjes.
De temp zakt dan naar 120 graden, en doet er eigenlijk 20 minuten over om weer op 170 graden te komen.
Er is niets veranderd aan de lucht toevoer.
Vraag me af, of dit niet te lang duurt?
Want het gerecht vraagt om 170 graden voor 20 minuten.
graag jullie input