Vandaag was dan de grote dag, ik had eindelijk tijd om mijn nieuwste BBQ aanwinst voor het eerst te gebruiken.
Om het voor een eerste keer niet te ingewikkeld te maken heb ik de blauwe Makro doos met babyback ribs maar weer eens geplunderd. Ik heb de ribs volgens mijn standaard recept gemaakt, dus gerubd met "Nosmo's secret rib rub" en gerookt volgens de 3-2-1 methode op 110C.
Primo op z'n tijdelijke nieuwe stekkie.
Moet het thermometertje nog wel even calibreren.
Hier ging het dus om. 8)
Prima ribjes van de Primo.
Het is me niet tegengevallen voor zo'n eerste keer. Na een beetje experimenteren met het schuifje en het hoedje was de temperatuur redelijk makkelijk stabiel te krijgen, voor de rest was het eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige probleem dat ik had was dat de pit sensor van m'n ET 732 raar deed, daarom heb ik de food probe maar gebruikt, dat werkt ook!
Om het voor een eerste keer niet te ingewikkeld te maken heb ik de blauwe Makro doos met babyback ribs maar weer eens geplunderd. Ik heb de ribs volgens mijn standaard recept gemaakt, dus gerubd met "Nosmo's secret rib rub" en gerookt volgens de 3-2-1 methode op 110C.
Primo op z'n tijdelijke nieuwe stekkie.


Moet het thermometertje nog wel even calibreren.

Hier ging het dus om. 8)

Prima ribjes van de Primo.


Het is me niet tegengevallen voor zo'n eerste keer. Na een beetje experimenteren met het schuifje en het hoedje was de temperatuur redelijk makkelijk stabiel te krijgen, voor de rest was het eigenlijk vrij eenvoudig. Het enige probleem dat ik had was dat de pit sensor van m'n ET 732 raar deed, daarom heb ik de food probe maar gebruikt, dat werkt ook!