Beef en Steak

PPP

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
12.056
Oftewel Paas Pulled Pork :)

Ik hou het wedstrijd recept aan met wat aanpassingen in receptuur. Kijken of het beter kan voor de TS.

Om half acht de fik in het ei. Om acht uur de procureur erop.
ytequdep.jpg


Na vijf uur.
be7a6ehy.jpg

Toen heb ik hem in de saus gezet. Nog een kwartiertje en dan gaat hij de folie in.
 
Heerlijk dit!
 
nice! en die mag ik gaan proeven op 19 mei :P
 
Voor de folie :
sybuna6u.jpg
 
Dat ziet er TIP-TOP uit zeg! Gaat helemaal goed komen.  ;)
Blijven we volgen tot aan het draadje....
 
Ik hoop dat ik in aanmerking kom voor een knorretje ;)
 
noskos zei:
Ik hoop dat ik in aanmerking kom voor een knorretje ;)

Alleen als je je foto's even rechtop zet! ;)
 
noskos zei:
Ik hoop dat ik in aanmerking kom voor een knorretje ;)
Moet je even aanvragen bij Noskos..... :)
 
Hmm, dat doet tapatalk dus, want die foto is gewoon normaal genomen... :(
 
En netjes rond vijf uur klaar. Nu mag hij een uurtje rusten.
9ehyvahy.jpg
 
Ziet er nu al lekker uit Dennis!
 
mooi stuk vlees, benieuwd naar de pic's na pullen!
enne....over het knorretje hoef je je geen zorgen te maken  ;)
 
volgens mij is Dennis aan het uitbuiken... :D
 
Hier het eindresultaat.
eza4eza6.jpg


5ere2a9e.jpg
 
Geen klachten Frits ;)
 
Dennis, het ziet er zeer smakelijk uit!!
Toch even een vraagje met een grote knipoog  ;)
Toen ik mijn PP vorige week presenteerde op een broodje liet je me weten dat de eindsaus er eigenlijk doorheen moest gaan....

quote:
Gefeliciteerd met je knorretje! Nog een opmerking, het is bij dit recept wel de bedoeling dat de eindsaus er na het rusten doorheen gaat, genoeg om een smeu?g geheel te krijgen. Daarna kun je altijd nog slaw, augurkjes en eventueel extra (andere) saus toevoegen.

maar het is Pasen, dus....

of is hetgeen wat we op de foto zien "de andere saus" ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan