- Berichten
- 351
Ik had zaterdag wat weinig tijd moest tussendoor een aantal keer weg dus voor de eerste keer m'n CAC ingezet:
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12113.0
Werkt top! enige minpuntje is dat hij de neiging heeft iets door te schieten als hij open is geweest maar verder temp perfect onder controle, kan rustig een paar uur weg gaan.
Afgelopen woensdag dd iberico varkens nek gescoord (-/- 50%) ge?njecteerd en in de rub op vrijdag avond.


ingepakt:

Na 5 uurtjes de glaze er op

Eindsaus klaar

en pullen maar:

http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12113.0
Werkt top! enige minpuntje is dat hij de neiging heeft iets door te schieten als hij open is geweest maar verder temp perfect onder controle, kan rustig een paar uur weg gaan.
Afgelopen woensdag dd iberico varkens nek gescoord (-/- 50%) ge?njecteerd en in de rub op vrijdag avond.


ingepakt:

Na 5 uurtjes de glaze er op

Eindsaus klaar

en pullen maar:
