Ik ben gevraagd om Pulled Pork te maken voor een feestje van 50 pers. Voor mij een flinke uitdaging.
Vrijdag mijn vriezer leeggehaald en de 3 procureurs van 2,5 kg (aalvink) rustig laten ontdooien in de koelkast. Zojuist heb ik ze bijgesneden en ge?njecteerd met een ge?mproviseerde mix: uipoeder,zout,sinas,diksap appel, balsamico azijn. Vervolgens ingesmeerd met de sweet chili dry rub van aalvink.
Ze liggen nu in de koelkast te wachten tot ze morgen rond 6:00 mijn uds op mogen.
Wat zouden jullie doen? Elk stuk een aparte probe?
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
Vrijdag mijn vriezer leeggehaald en de 3 procureurs van 2,5 kg (aalvink) rustig laten ontdooien in de koelkast. Zojuist heb ik ze bijgesneden en ge?njecteerd met een ge?mproviseerde mix: uipoeder,zout,sinas,diksap appel, balsamico azijn. Vervolgens ingesmeerd met de sweet chili dry rub van aalvink.
Ze liggen nu in de koelkast te wachten tot ze morgen rond 6:00 mijn uds op mogen.
Wat zouden jullie doen? Elk stuk een aparte probe?




Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk