BasBQ
Beef en Steak

PP volgens recept Smokey Goodness

 
 

Arjansnip

Tondelzoeker
Berichten
23
Het weer is weer top dus het wordt maar eens tijd voor Pulled Pork.
Dat volgens het recept van Jord Althuizen. 2 stukken procureur van totaal 2,7 kg.
Om 08:00 begonnen met het opstarten van de BBQ en om 16:30 waren ze gereed. Het smaakte weer geweldig!!! 

6df2d2c33784773cac8776f9153a50a4.jpg


De rub erop.

9ed89c3d5143cc3576960f003aa0e6e7.jpg


In het begin gerookt met appelhout.

c87fd9dc6a5cfaacccb3673630998e60.jpg


Toen was het middag. Het begint d'r op te lijken.

00c1f6d9850e9bdc79d32324591e6b5c.jpg


En het eindresultaat.

def7d5c636e64f529708bbd178132be9.jpg
3338c6323ff119b8d4d5b28abe659bdb.jpg
fe59736671ba362f9fe4f63612804ae2.jpg




Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor. Heerlijk weer erbij wat wil je nog meer. Had je hem ingepakt of zo laten gaan?
 
Halverwege ingepakt in aluminium folie, toen ie klaar was die heerlijk sappig


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
dat ziet er lekker uit. gefeliciteerd met je knorretje
 
Gratz met knorrie!
 
Yum. Gefeliciteerd hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan