Qgenoten,
Ik ga binnenkort op voor een tentamen PP en heb een boston Butt aangeschaft via B&S.
As we speak ligt hij in de koelkast te ontdooien.
het eerste dat mij opviel was dat de butt aan een kant een behoorlijk laag vet heeft, het deed mij zelfs denken aan het bekende brisket plaatje.
Mijn vraag is moet ik dit vet verwijderen? Op alle plaatjes zie ik eigenlijk allemaal butts met weinig of geen vet.
Hoe pakken jullie dit aan ?
Kan het zijn dat ik een niet zo mooie butt heb gekregen?
Ik ga binnenkort op voor een tentamen PP en heb een boston Butt aangeschaft via B&S.
As we speak ligt hij in de koelkast te ontdooien.
het eerste dat mij opviel was dat de butt aan een kant een behoorlijk laag vet heeft, het deed mij zelfs denken aan het bekende brisket plaatje.
Mijn vraag is moet ik dit vet verwijderen? Op alle plaatjes zie ik eigenlijk allemaal butts met weinig of geen vet.
Hoe pakken jullie dit aan ?
Kan het zijn dat ik een niet zo mooie butt heb gekregen?