Beef en Steak

PP tentamen: Boston Butt trimmen

 
 

Lavadore

Vuurmaker
Berichten
84
Qgenoten,

Ik ga binnenkort op voor een tentamen PP en heb een boston Butt aangeschaft via B&S.
As we speak ligt hij in de koelkast te ontdooien.
het eerste dat mij opviel was dat de butt aan een kant een behoorlijk laag vet heeft, het deed mij zelfs denken aan het bekende brisket plaatje.
Mijn vraag is moet ik dit vet verwijderen? Op alle plaatjes zie ik eigenlijk allemaal butts met weinig of geen vet.
Hoe pakken jullie dit aan ?
Kan het zijn dat ik een niet zo mooie butt heb gekregen?
 
Ik zou het teveel aan vet er zo veel mogelijk af snijden op wat kleine dunne stukjes na. Vet geeft nog wat extra smaak af. Succes, ennuh trakteer ons rustig op veel foto's.  :)
 
Het vet aan de buitenkant smelt grotendeels weg maar neemt dan ook de bark mee en dat wil je niet, dus zoveel mogelijk weghalen
 
Duidelijk, en ik zal zoveel mogelijk foto-documenteren.
Dank
 
Terug
Bovenaan Onderaan