Afgelopen weekend met wat vrienden in een vakantiehuisje gezeten om op zondag de Strongmanrun te lopen. Onder het mom van "Wat er af gaat, moet er wel eerst aan", pulled pork op de WGA gemaakt.
Bij de slager in het dorp rond elven een procureur van 2kg opgepikt en thuisgekomen meteen in de standaard supermarktrub gezet, terwijl de WGA al op temperatuur stond te komen:


Stukje vlees er om 12:20 pas op:

Het past net..:

Rond 17:15 een kerntemp van 68 graden. De procureur vervolgens ingefolied en met een flinke scheut bier er bij weer teruggezet:

18:49: 88C! Even laten rusten terwijl we alle andere dingen klaarmaakten

Voor het pullen:

En na het pullen:

Lekker broodje:

En daarna met een goed glas whiskey de avond afgemaakt

Het vlees was erg sappig en had een mooie smoke ring. Ondanks dat ik helemaal vergeten was een basting-moment in te lassen zat er een erg goede bark aan.
Foto's zijn klikbaar voor de grotere versie!
Bij de slager in het dorp rond elven een procureur van 2kg opgepikt en thuisgekomen meteen in de standaard supermarktrub gezet, terwijl de WGA al op temperatuur stond te komen:


Stukje vlees er om 12:20 pas op:

Het past net..:

Rond 17:15 een kerntemp van 68 graden. De procureur vervolgens ingefolied en met een flinke scheut bier er bij weer teruggezet:

18:49: 88C! Even laten rusten terwijl we alle andere dingen klaarmaakten

Voor het pullen:

En na het pullen:

Lekker broodje:

En daarna met een goed glas whiskey de avond afgemaakt


Het vlees was erg sappig en had een mooie smoke ring. Ondanks dat ik helemaal vergeten was een basting-moment in te lassen zat er een erg goede bark aan.
Foto's zijn klikbaar voor de grotere versie!