- Berichten
- 67
Gister was het, ondanks de sneeuw een perfecte dag voor het maken van pulled pork. We hebben het recept van Noskos gebruikt van deze site.
vrijdag avond het stuk van 2,5 kg geïnjecteerd en voorzien van de rub.
zondag ochtend om 7:45 was het tijd om de bbq aan te steken en het vlees de tijd te geven om lekker rustig te garen. (Ondanks de sneeuw en koude temperaturen bleef de bbq perfect op temperatuur)
na 4 uur was het tijd om te gaan smeren...
Na ruim 2 uur hebben we hem ingepakt in alu folie en vervolgens nog een tijdje laten rustig in alufolie (geen foto’s van gemaakt helaas) maar het uiteindelijke eind resultaat was perfect
vrijdag avond het stuk van 2,5 kg geïnjecteerd en voorzien van de rub.
zondag ochtend om 7:45 was het tijd om de bbq aan te steken en het vlees de tijd te geven om lekker rustig te garen. (Ondanks de sneeuw en koude temperaturen bleef de bbq perfect op temperatuur)
na 4 uur was het tijd om te gaan smeren...
Na ruim 2 uur hebben we hem ingepakt in alu folie en vervolgens nog een tijdje laten rustig in alufolie (geen foto’s van gemaakt helaas) maar het uiteindelijke eind resultaat was perfect
