BasBQ
Beef en Steak

PP in de sneeuw

 
 

V-iwaarden

Vuurmaker
Berichten
65
Gister was het, ondanks de sneeuw een perfecte dag voor het maken van pulled pork. We hebben het recept van Noskos gebruikt van deze site.

vrijdag avond het stuk van 2,5 kg geïnjecteerd en voorzien van de rub.
95EF0D45-0017-481D-9837-D7833F017B38.jpeg

FE593D1F-1D07-464C-93ED-8CFEF34B36F1.jpeg


zondag ochtend om 7:45 was het tijd om de bbq aan te steken en het vlees de tijd te geven om lekker rustig te garen. (Ondanks de sneeuw en koude temperaturen bleef de bbq perfect op temperatuur)
E598A84A-5211-4911-8E59-9B233F7021CD.jpeg

138AFEC1-CFD5-4633-AF0C-8950D0C32780.jpeg


na 4 uur was het tijd om te gaan smeren...
9BC8B4F8-84D6-4382-8DFB-9FDF083EEFD8.jpeg


Na ruim 2 uur hebben we hem ingepakt in alu folie en vervolgens nog een tijdje laten rustig in alufolie (geen foto’s van gemaakt helaas) maar het uiteindelijke eind resultaat was perfect 😃

829D1DE5-2F67-4269-8D2E-0413D70E1D57.jpeg
 
lekker hoor. schuif maar door
volgende keer een groter stuk nemen, dan heb je gelijk een voorraad voor in de vriezer.
als je toch die lange run doet......

gefeliciteerd met je knorretje trouwens
 
Brrr, wat lekker. Code Rood en jij staat lekker te barbecuen. Eigenlijk zou je daar ook een badge voor moeten krijgen! ☃️
 
mooi gedaan ! leuk zo winter-bqq-en hè ! ik vond er gisteren te veel wind staan, maar wil het zeker ook eens proberen !
jouw maaltje ziet er in ieder geval lekker uit !
 
lekker hoor. schuif maar door
volgende keer een groter stuk nemen, dan heb je gelijk een voorraad voor in de vriezer.
als je toch die lange run doet......

gefeliciteerd met je knorretje trouwens
T was ruim genoeg voor 3 personen, dus we hebben nog een deel kunnen bewaren gelukkig 😀
 
Mooie set-up. Goed resultaat. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Je hebt een mooie BBQ stek daar. Mooi gemaakt. Je PP ziet er goed uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan