S
sksteenb
Gast
Het is er uiteindelijk toch een keer van gekomen, Pulled Pork maken. Nog nooit gegeten hiervoor maar als echt bbq'en kan dit niet in het repertoire ontbreken.
De avond van te voren
Groepsfoto injectie
Injecteren
Groepsfoto rub
In de Rub en een nachtje in de koelkast
Half negen gingen we van start
Ook door een klein beetje regen laten we ons niet kennen
Groepsfoto glaze
Bark
Inpakken
Uitpakken
Groepsfoto eindsaus
Pullen
Gelukkig waren we maar met zijn twee dus is er nog over voor een andere keer. Zeer leuk om te doen zo'n PP. Volgende keer alleen een groter stuk doen dan 2kg. Duurt wat langer waarschijnlijk, maar kunnen we nog langer genieten van het eindproduct
Beste commentaar: dit is mijn nieuwe lievelingsvlees.
Dankjewel Noskos voor het recept.
De avond van te voren

Groepsfoto injectie
Injecteren

Groepsfoto rub

In de Rub en een nachtje in de koelkast
Half negen gingen we van start



Ook door een klein beetje regen laten we ons niet kennen

Groepsfoto glaze


Bark

Inpakken

Uitpakken

Groepsfoto eindsaus


Pullen
Gelukkig waren we maar met zijn twee dus is er nog over voor een andere keer. Zeer leuk om te doen zo'n PP. Volgende keer alleen een groter stuk doen dan 2kg. Duurt wat langer waarschijnlijk, maar kunnen we nog langer genieten van het eindproduct

Beste commentaar: dit is mijn nieuwe lievelingsvlees.
Dankjewel Noskos voor het recept.