- Berichten
- 406
Hoi,
Op de site van beef & steak lees ik voor de bereiding van PP:
"Reken 2 uur per kilo bereidingstijd"
http://www.beefensteak.nl/nl/recept-pitmasters-pulled-pork.html
Ik dacht dat het ongeveer 2 uur per 0,5 Kg (ipv per 1 Kg).
Ik heb nl een varkensschouder van 2.300gram liggen.... dat zou dus in bovenstaande berekening ongeveer 4,5 uur duren (give or take een uurtje).
Met mijn berekening (2 uur per 0,5Kg) zou dat dan 9-10 uur zijn... da's nogal een verschilleke
Any thoughts anybody?
Op de site van beef & steak lees ik voor de bereiding van PP:
"Reken 2 uur per kilo bereidingstijd"
http://www.beefensteak.nl/nl/recept-pitmasters-pulled-pork.html
Ik dacht dat het ongeveer 2 uur per 0,5 Kg (ipv per 1 Kg).
Ik heb nl een varkensschouder van 2.300gram liggen.... dat zou dus in bovenstaande berekening ongeveer 4,5 uur duren (give or take een uurtje).
Met mijn berekening (2 uur per 0,5Kg) zou dat dan 9-10 uur zijn... da's nogal een verschilleke

Any thoughts anybody?