- Berichten
- 126
Morgen is het zover, ik ga voor mijn tokje en Knorretje. 
Er komt bezoek over de vloer, dus gaan we ervan profiteren om een ochtendje achter de bbq te staan.
De eerste keer pp sinds een jaar of 8: vroeger zat ik er een nachtje voor op, nu heb ik wat gespiekt op de site van Noskos...Temperatuur wat hoger (richting 120?) en op het goede moment het zilverpapier in
Dank u Noskos
De "Beercanchicken" staat ook op het menu (voor m'n tokje), verder nog wat ribben, drumsticks, Black agnus beef burgers, eventueel een camembert om uit de doppen en morgenvroeg ga ik even op de markt langs de visboer om te zien dat ik wat forelletjes kan scoren.
Een goede maat van me maakt de beste mayonaise ter wereld (hij moest maar eens meelezen...
)
Een vers gerookt forelletje op een stukje bruscetta met verse tartaar gemaakt van de beste mayonaise ter wereld... Lang geleden, maar zalig lekker!
Mijn tartaar is heel simpel: als basis een goede mayonaise, kappertjes, rode ui heel fijn gesnipperd, verse peterselie, verse bieslook, hard gekookt eitje eronder prakken, afkruiden en dat is het.
Het vlees komt trouwens van beef & steak, voor mij is dit van over de grens dus, maar geweldig lekker en super-service. Mag ik dat zeggen op het forum?
De beefburgers worden ook heel simpel gehouden, het vlees spreekt voor zich, dit heeft niet veel meer nodig dan een blaadje sla, tomaat, goede mayonaise en eventueel een sneetje spek tussen een vers broodje... Uiteraard afkruiden maar dat geld voor alles...
Dit is het plan... Foto's en verslag volgen op dit draadje
Wish me luck..

Er komt bezoek over de vloer, dus gaan we ervan profiteren om een ochtendje achter de bbq te staan.
De eerste keer pp sinds een jaar of 8: vroeger zat ik er een nachtje voor op, nu heb ik wat gespiekt op de site van Noskos...Temperatuur wat hoger (richting 120?) en op het goede moment het zilverpapier in

Dank u Noskos

De "Beercanchicken" staat ook op het menu (voor m'n tokje), verder nog wat ribben, drumsticks, Black agnus beef burgers, eventueel een camembert om uit de doppen en morgenvroeg ga ik even op de markt langs de visboer om te zien dat ik wat forelletjes kan scoren.
Een goede maat van me maakt de beste mayonaise ter wereld (hij moest maar eens meelezen...

Een vers gerookt forelletje op een stukje bruscetta met verse tartaar gemaakt van de beste mayonaise ter wereld... Lang geleden, maar zalig lekker!

Mijn tartaar is heel simpel: als basis een goede mayonaise, kappertjes, rode ui heel fijn gesnipperd, verse peterselie, verse bieslook, hard gekookt eitje eronder prakken, afkruiden en dat is het.
Het vlees komt trouwens van beef & steak, voor mij is dit van over de grens dus, maar geweldig lekker en super-service. Mag ik dat zeggen op het forum?
De beefburgers worden ook heel simpel gehouden, het vlees spreekt voor zich, dit heeft niet veel meer nodig dan een blaadje sla, tomaat, goede mayonaise en eventueel een sneetje spek tussen een vers broodje... Uiteraard afkruiden maar dat geld voor alles...
Dit is het plan... Foto's en verslag volgen op dit draadje
Wish me luck..