BasBQ
Beef en Steak

Pp, bcc,....

 
 

Blijdenberg

Kooltjesharker
Berichten
126
Morgen is het zover, ik ga voor mijn tokje en Knorretje.  :D
Er komt bezoek over de vloer, dus gaan we ervan profiteren om een ochtendje achter de bbq te staan.

De eerste keer pp sinds een jaar of 8: vroeger zat ik er een nachtje voor op, nu heb ik wat gespiekt op de site van Noskos...Temperatuur wat hoger (richting 120?) en op het goede moment het zilverpapier in :)
Dank u Noskos  ;)

De "Beercanchicken" staat ook op het menu (voor m'n tokje), verder nog wat ribben, drumsticks, Black agnus beef burgers, eventueel een camembert om uit de doppen en morgenvroeg ga ik even op de markt langs de visboer om te zien dat ik wat forelletjes kan scoren.

Een goede maat van me maakt de beste mayonaise ter wereld (hij moest maar eens meelezen... :) )
Een vers gerookt forelletje op een stukje bruscetta met verse tartaar gemaakt van de beste mayonaise ter wereld... Lang geleden, maar zalig lekker!  :p
Mijn tartaar is heel simpel: als basis een goede mayonaise, kappertjes, rode ui heel fijn gesnipperd, verse peterselie, verse bieslook, hard gekookt eitje eronder prakken, afkruiden en dat is het.

Het vlees komt trouwens van beef & steak, voor mij is dit van over de grens dus, maar geweldig lekker en super-service. Mag ik dat zeggen op het forum?

De beefburgers worden ook heel simpel gehouden, het vlees spreekt voor zich, dit heeft niet veel meer nodig dan een blaadje sla, tomaat, goede mayonaise en eventueel een sneetje spek tussen een vers broodje... Uiteraard afkruiden maar dat geld voor alles...

Dit is het plan... Foto's en verslag volgen op dit draadje

Wish me luck..


 
8e1438972bc4cd3b9ea8fd62c417459a.jpg


Dit is alvast de pp in de rub...
 
dat ziet er fantastisch uit allemaal, denk dat je morgen een feestdag hebt, succes met alles
 
Ik hoop dat je veel bezoek krijgt! (.....of zelf een geweldige eetlust hebt).
Succes en ik ben benieuwd naar de foto's
 
Zo,zo, dat klinkt veel belovend, zie graag de foto,s langskomen..
 
mooi op tijd begonnen
 
Ondertussen op de markt enkele forelletjes kunnen scoren en deze morgen stond er een leuke verrassing naast de voordeur: kameraden waren naar het zythos bierfestival geweest en hadden een prachtige triple-geuze van vicaris voor de deur gezet... Het gaat nog een leuke dag worden
1964b5ed17556096d1344160dc09d561.jpg

c02d988b0e95a3e7165f88ac365d21b0.jpg
 
Kijk dat zijn de betere zondag ochtenden.

zal wel goed gaan komen vandaag zo te zien.
 
Nog wat "tussenin" fotootjes... De kip is opgekuist volgens de methode die ik hier gezien heb op het forum (sorry, ik weet niet meer van wie...)
4516dc59ed49387066f1e989afa954ac.jpg
b6586f1c1d529ac118b5169c017e3778.jpg
aeec8e500fc7db45366db43fdc839fc4.jpg
60d29ebc29d4bf615c4c4f897b3dbaa0.jpg

Die jack Dani?ls houtsnippers heb ik nog teruggevonden, de prijs die erop staat is 2?15... Dit zal al wel enkele jaren oud zijn :)
dbbc91051c624edfa99810fc7d914e21.jpg
56f8611db9c5efbd29f62bc2614dadf2.jpg
1655bb894c4342d241f46802f343d349.jpg
05c877dfb6d88e2b267d0e72716ff8d2.jpg
 
hij gaat lekker
 
ziet er veel belovend uit, ben benieuwd naar het eind resultaat
 
Dit was een geweldig dagje... Pp was zeer goed gelukt, tussen broodje met augurk. De forel op bruscetta met de rijke tartaarsaus (was vergeten om foto te trekken) was ook beregoed...
Kip was perfect in alle vormen, ribben waren gelukt, beefburgers van black Agnus met gegrild tomaatje, spek, sla en megamayonaise...
Dit wordt het begin van een geweldige zomer! Thanks Forum!! :)
 
ziet er ook allemaal prima uit, en allemaal blijde gezichten, je zomer kan niet meer stuk
 
Terug
Bovenaan Onderaan