- Berichten
- 1.437
Vandaag was het dan zover! mijn inzending voor de fotowedstrijd.
Ik heb lang zitten denken over wat ik zou maken.. ja een burger maar wat
Glutenvrij, "gezond", divers.
Gekozen om een Portobellokipburger te maken.
Gebruikte ingredienten:
Portobello's
Olijfolie
Kipgehakt
Noskos kipkruiden
Belegen kaas
Zoete ui
Tomaat
Jalapeños peper
Slamix
Begonnen met het uithollen van de portobellos.
Buitenkans ingesmeerd met olijfolie werkelijk een wonder hoeveel ze op kunnen slurpen.
Deze vervolgens gevuld met een versnipperde zoete ui en kaas.
Kipgehakt burgers gekruid met noskos kruiden.
Vervolgens in de burgerpers.
Hoppa vervolgens alles op de BBQ.
Aangezien ik geen extra bindmiddel door het kipgehakt gedaan heb was het niet een heel stevig geheel.
Eerst de burgers op een stukje folie in de lekbak gegaard. Toen ze wat body hadden de burgers op het rvs rooster gelegd.
Toen alles er naar mijn mening lekker uitzag de burger samengesteld;
2 Portobellos gevuld met kaas en zoete ui.
Kipburger gekruid met noskos kruiden.
Tomaat
Jalapeños
Zoete uien ringen
Slamix
Met de restanten van de portobello en restant uit de koelkast geraspte kaas dit nog samen verpakt in de folie op de Q gelegd.
Was lekker voor erbij
Saus overbodig hij was smuiig, sappig, voor herhaling vatbaar
Notitie; foto's staan door elkaar geen idee waarom die dat zo doet.
Ik heb lang zitten denken over wat ik zou maken.. ja een burger maar wat

Glutenvrij, "gezond", divers.
Gekozen om een Portobellokipburger te maken.
Gebruikte ingredienten:
Portobello's
Olijfolie
Kipgehakt
Noskos kipkruiden
Belegen kaas
Zoete ui
Tomaat
Jalapeños peper
Slamix
Begonnen met het uithollen van de portobellos.
Buitenkans ingesmeerd met olijfolie werkelijk een wonder hoeveel ze op kunnen slurpen.
Deze vervolgens gevuld met een versnipperde zoete ui en kaas.
Kipgehakt burgers gekruid met noskos kruiden.
Vervolgens in de burgerpers.
Hoppa vervolgens alles op de BBQ.
Aangezien ik geen extra bindmiddel door het kipgehakt gedaan heb was het niet een heel stevig geheel.
Eerst de burgers op een stukje folie in de lekbak gegaard. Toen ze wat body hadden de burgers op het rvs rooster gelegd.
Toen alles er naar mijn mening lekker uitzag de burger samengesteld;
2 Portobellos gevuld met kaas en zoete ui.
Kipburger gekruid met noskos kruiden.
Tomaat
Jalapeños
Zoete uien ringen
Slamix
Met de restanten van de portobello en restant uit de koelkast geraspte kaas dit nog samen verpakt in de folie op de Q gelegd.
Was lekker voor erbij
Saus overbodig hij was smuiig, sappig, voor herhaling vatbaar
Notitie; foto's staan door elkaar geen idee waarom die dat zo doet.
Laatst bewerkt: