- Berichten
- 2.982
Na die heerlijke Netflix serie, eindelijk eens tijd voor Tootsies Porksteaks.
Ik heb het recept op de site van Noskos gevolgd.
Eerst de porksteaks voorzien van pezo en daarna op de grillverhoger in de kamado.
Het begin ging mij inziens veel te hard, waarna ik de temperatuur heb verlaagd van 135 naar 107.
Wat mij vooral op viel was de hoeveelheid rook. Dit was bijzonder weinig. Geen idee wat hoort, maar ik had meer verwacht.
Dit zou eventueel kunnen komen doordat niet alle kolen gloeiden.
Nevertheless, 5 uur later, vele keren moppen..... Het resultaat mag er wezen...
Verbeterpunten zijn voor de volgende keer meer kolen laten gloeien met minder houtskool en iets lagere temperatuur. Maar tich een heerlijk bordje.
Ik heb het recept op de site van Noskos gevolgd.
Eerst de porksteaks voorzien van pezo en daarna op de grillverhoger in de kamado.
Het begin ging mij inziens veel te hard, waarna ik de temperatuur heb verlaagd van 135 naar 107.
Wat mij vooral op viel was de hoeveelheid rook. Dit was bijzonder weinig. Geen idee wat hoort, maar ik had meer verwacht.
Dit zou eventueel kunnen komen doordat niet alle kolen gloeiden.
Nevertheless, 5 uur later, vele keren moppen..... Het resultaat mag er wezen...
Verbeterpunten zijn voor de volgende keer meer kolen laten gloeien met minder houtskool en iets lagere temperatuur. Maar tich een heerlijk bordje.