- Berichten
- 2.088
Afgelopen zaterdag hele tijd met Jim Johnson staan praten. Wat een genot om naar de verhalen van die man te luisteren. Toen ik zaterdag avond thuis kwam, meteen de BBQ aangezet en een recept dat hij mondeling heeft toegelicht gemaakt.
'Keep it simple' is zijn motto. Varkenshaasje is gerubt met peper en zout, even aanbakken en inpakken met balsamico azijn met bruine suiker totdat hij de 62C aan tikt. Resultaat was heerlijk!
Daarbij country style patatoes gegeten, uiteraard ook van de BBQ:
en bonen met spek, ook van de BBQ:
al met al een heerlijk maaltijd!
'Keep it simple' is zijn motto. Varkenshaasje is gerubt met peper en zout, even aanbakken en inpakken met balsamico azijn met bruine suiker totdat hij de 62C aan tikt. Resultaat was heerlijk!


Daarbij country style patatoes gegeten, uiteraard ook van de BBQ:

en bonen met spek, ook van de BBQ:

al met al een heerlijk maaltijd!