- Berichten
- 213
Met de kerstdagen toch ook nog een diner bereid op de Q.
Varkens ribroast op 2 manieren klaar gemaakt.
1 met rozemarijn, salie, peterselie, venkelzaad, cayennepeper, paprikapoeder, knoflook, dijon masterd, rasp van een citroen en wat olijfolie.
1 in op de manier van Noskos. CHIPOTLE BRINED PORK ROAST
Als bijgerechten Mixed Vegetable Grill with Balsamic Honey Marinade, stoofpeertjse en gepofte aardappeltjes
De ribroast was voor mij de eerste keer.
Een lekker stukje vlees wat goed vult nu eerst goed uitbuiken
Varkens ribroast op 2 manieren klaar gemaakt.
1 met rozemarijn, salie, peterselie, venkelzaad, cayennepeper, paprikapoeder, knoflook, dijon masterd, rasp van een citroen en wat olijfolie.
1 in op de manier van Noskos. CHIPOTLE BRINED PORK ROAST
Als bijgerechten Mixed Vegetable Grill with Balsamic Honey Marinade, stoofpeertjse en gepofte aardappeltjes













De ribroast was voor mij de eerste keer.
Een lekker stukje vlees wat goed vult nu eerst goed uitbuiken