BasBQ
Beef en Steak

Pork Rib Roast

 
 

MarcelB

Vuurmaker
Berichten
61
Vandaag hadden we Pork Rib Roast op het menu. Een mooi stuk vlees wat mijn aandacht trok bij de slager. Eerst lekker in de  olijfolie met zeezout en grove gemalen peper. Later ook nog een beetje olijfolie met diverse kruiden. Aangezien ik niet precies kon inschatten hoe lang het zou duren lekker op tijd begonnen, om 14.00 was het ei lekker op temperatuur. Vlees er indirect op en wachten op 58 graden kern. Rond 16.45 was de temp bereikt.. lekker ingepakt in folie en handdoeken de rest klaargemaakt. Gepofte aardappel en witlofsalade.  Uiteindelijk besloten de helft van de ribroast nog even een grillstreep te geven. De andere helft hebben we zo gegeten. Beide varianten waren erg lekker. Nog een een sausje gemaakt van een gefruit uitje en frambozencompote..

Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar..
a8e9de4500d75ff6c63fc92b11206acd.jpg
02565ca5fa2a34d836fbd037ccaaf1b9.jpg
441db1324e77b2242d7a9a164042b37b.jpg
644184e70f62cc8090369248449faa60.jpg
2984902a78eab05706d3ecb3b3bf13b9.jpg
046091ea710ef604f6fd472a9236dcf9.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Schitterend gedaan, had graag aangeschoven, heerlijk met withlove salade ;)
 
Heerlijk stuk vlees!
 
dat ziet er goed uit.
dat lust ik ook wel.
 
Ziet er prima uit, lusten we ;)
 
Lekker hoor!!! 
 
Terug
Bovenaan Onderaan