Vandaag hadden we Pork Rib Roast op het menu. Een mooi stuk vlees wat mijn aandacht trok bij de slager. Eerst lekker in de olijfolie met zeezout en grove gemalen peper. Later ook nog een beetje olijfolie met diverse kruiden. Aangezien ik niet precies kon inschatten hoe lang het zou duren lekker op tijd begonnen, om 14.00 was het ei lekker op temperatuur. Vlees er indirect op en wachten op 58 graden kern. Rond 16.45 was de temp bereikt.. lekker ingepakt in folie en handdoeken de rest klaargemaakt. Gepofte aardappel en witlofsalade. Uiteindelijk besloten de helft van de ribroast nog even een grillstreep te geven. De andere helft hebben we zo gegeten. Beide varianten waren erg lekker. Nog een een sausje gemaakt van een gefruit uitje en frambozencompote..
Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar..







Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk