- Berichten
- 446
Daar ik vandaag een aantal foto?s genomen heb bij de bereiding, kan ik het net zo goed maar eens delen hier 
Beginnen we met de pekel en de rub. Piggy mix, recept komt namelijk uit Smokey Goodness.
Schoteltje erbij met tomaat, mozarella, aubergines, tomatenpuree en parmezaanse kaas.
Chunks peer erbij en klaar om te beginnen.
Op de Q, glaze gemaakt volgens recept (liefman?s, roze peper, steranijs, rode bessengelei ea)
Uurtje of 2.5 later is de kerntemp op 62 aangekomen en tevens het bezoek.
Heeft zeker gesmaakt!

Beginnen we met de pekel en de rub. Piggy mix, recept komt namelijk uit Smokey Goodness.


Schoteltje erbij met tomaat, mozarella, aubergines, tomatenpuree en parmezaanse kaas.


Chunks peer erbij en klaar om te beginnen.


Op de Q, glaze gemaakt volgens recept (liefman?s, roze peper, steranijs, rode bessengelei ea)


Uurtje of 2.5 later is de kerntemp op 62 aangekomen en tevens het bezoek.




Heeft zeker gesmaakt!