Stond al een tijdje op de todo-lijst: buikspek. 2,5 kg besteld, getrimd (afval is in onze frikandellen gegaan).
Recept van Noskos aangehouden (http://www.bbq-nl.com/?s=momofuke) m.u.v van de broodjes, hardere maar luchtige variant geprobeerd, wij houden niet zo van de zachte broodjes dus wat experimenteren.
Was onze eerste keer buikspek maar wat is dat lekker zeg als het langzaam gegaard is (al gaat ie het eerste uur hoog), na het er afhalen om af te koelen liep iedereen te plukken en te snoepen!
Eerst in marinade van zout en suiker (nachtje).

Geen foto?s van op de que helaas, te druk met de frikandellen?

Iets te lang gegaard, lastig snijden dus we hebben hem gepulled ipv plakjes op brood te serveren.



Wat is buikspek lekker, ook al zonder broodjes, hoisin en de rest, wat een eerste ervaring!! Gaan we vaker doen!
Recept van Noskos aangehouden (http://www.bbq-nl.com/?s=momofuke) m.u.v van de broodjes, hardere maar luchtige variant geprobeerd, wij houden niet zo van de zachte broodjes dus wat experimenteren.
Was onze eerste keer buikspek maar wat is dat lekker zeg als het langzaam gegaard is (al gaat ie het eerste uur hoog), na het er afhalen om af te koelen liep iedereen te plukken en te snoepen!
Eerst in marinade van zout en suiker (nachtje).

Geen foto?s van op de que helaas, te druk met de frikandellen?

Iets te lang gegaard, lastig snijden dus we hebben hem gepulled ipv plakjes op brood te serveren.



Wat is buikspek lekker, ook al zonder broodjes, hoisin en de rest, wat een eerste ervaring!! Gaan we vaker doen!