- Berichten
- 663
Bij de Makro een varkensbuik met zwoerd gescoord. De zwoerd ingeprikt en met flink zout een nachtje laten staan.
Vanochtend gevlinderd, en stukje zwoerd verwijderd zodat dit niet meegerold werd.
Kruidenmengsel met tijm, rozemarijn, salie (alles uit eigen tuin) met knoflook, zout, peper en sinaasappelrasp.
Aan het spit indirect bij 150 graden. Na ca. 3 uur een kerntemperatuur van 80 graden C.
Daarna even flink opstoken voor een korstje.
Het korstje was net niet helemaal gelukt, net te weinig brandstof gebruikt, maar qua smaak was dit wel een voltreffer.
Vanochtend gevlinderd, en stukje zwoerd verwijderd zodat dit niet meegerold werd.
Kruidenmengsel met tijm, rozemarijn, salie (alles uit eigen tuin) met knoflook, zout, peper en sinaasappelrasp.
Aan het spit indirect bij 150 graden. Na ca. 3 uur een kerntemperatuur van 80 graden C.
Daarna even flink opstoken voor een korstje.
Het korstje was net niet helemaal gelukt, net te weinig brandstof gebruikt, maar qua smaak was dit wel een voltreffer.
Laatst bewerkt: