- Berichten
- 275
Hoi,
Hierbij mijn eerste contributie aan het forum.
Porchetta op de Weber Genesis
Buikspek van 2.4kg
Vulling prep
Opbinden
Klaar voor een nachtje rust in de koelkast
Volgende ochtend 8:00 bbq op 130 voor 8 uur
uurtje of 2 erin
uurtje of 4
uurtje of 6
et voila, hij is klaar en smullen maar
Hij heeft de volgende dag niet meer gehaald, verdeeld met de buren. Smaak en bite perfect voor de volgende keer iets minder rozijnen.
Laat me weten wat je er van vindt.
Pierre
Hierbij mijn eerste contributie aan het forum.
Porchetta op de Weber Genesis
Buikspek van 2.4kg

Vulling prep




Opbinden

Klaar voor een nachtje rust in de koelkast

Volgende ochtend 8:00 bbq op 130 voor 8 uur

uurtje of 2 erin

uurtje of 4

uurtje of 6

et voila, hij is klaar en smullen maar

Hij heeft de volgende dag niet meer gehaald, verdeeld met de buren. Smaak en bite perfect voor de volgende keer iets minder rozijnen.
Laat me weten wat je er van vindt.
Pierre