BasBQ
Beef en Steak

Porchetta

 
 
 

ellenblokhuis

Kooltjesharker
Berichten
177
Tja, en dan win je een porchetta van 3,5kg bij de twitterprijsvraag van B&S... wat te doen?
- wel pekelen / niet pekelen
- low and slow, tot welke kern temperatuur?

en dan... wat eten we erbij / ervan / ermee...

Ik ga ook maar eens googlen.

Alvast bedankt!
 
Hij is rauw, of hij gekruid is zie ik snel genoeg als hij ontdooit is.
Ik kijk even naar dat draadje.

Alvast bedankt.
 
Wat voor porchetta is het? Van buik, schouder, wordt soms van van alles gemaakt,

http://www.jamieoliver.com/recipes/pork-recipes/gennaro-s-stuffed-porchetta
http://www.bonappetit.com/recipes/2011/09/porchetta
http://www.nrcnext.nl/koken/2008/10/01/porchetta/
http://www.youtube.com/watch?v=eJ7QAveC2Aw

Succes ermee.
 
Terug
Bovenaan Onderaan