BasBQ
Beef en Steak

Porchetta van procureur ala di Gennaro Contaldo.

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
Procureur ongeveer 2kg
Porchettaprocureur003.jpg


Deze heb ik 2x open gesneden.
Porchettaprocureur004.jpg


De rest van de foto's spreken denk ik voor zich.
Porchettaprocureur005.jpg

Porchettaprocureur008.jpg

Porchettaprocureur010.jpg

Porchettaprocureur012.jpg

Porchettaprocureur015.jpg

Porchettaprocureur017.jpg

Om 11.00 uur ging ie op de WSM,die droog staat onder een afdak.
Porchettaprocureur019.jpg

Porchettaprocureur020.jpg


Om 15.00 lag ie er zo bij. 105/55gr.
Porchettaprocureur021.jpg

Porchetta001.jpg

Porchetta003.jpg
 
wouw hee, dat ziet er goed en lekker uit Mike, ben heel erg benieuwd, als ie goed lukt wil ik hem ook wel een keer gaan maken van procureur
 
Hij ziet zeker al goed uit,en ruikt ook heerlijk.
Hoop dat ie ook zo smaakt.
 
Ziet er goed uit hoe was de smaak?
 
Gaat lekker zo!
 
Hij hangd nu al een uurtje in de 66gr.
 
dan ben je nog ff zoet
 
Mooi stuk vlees, mooi opgebonden en mooi afdak. Ik ben niet jaloers!!!
 
Porchetta bij 73gr er af gehaald,ligt nu te rusten.
Zo lekker eten.Foto's volgen.
 
Wat vonden we er van.
We vonden het lekker,maar de volgende keer laat ik de rozemarijn weg.
Rozemarijn is niet mijn kruid.
 
jammer van de rozemrijn, gaaf dat ie verder wel goed was
 
Vlees is super,weinig vet.
Heeft 7,5 uur op de BBQ gelegen.
 
nog foto's nadat ie klaar was?
 
Ziet er mooi uit! Bedankt voor de foto's.
 
Mooie reportage Mike en het ziet er heerlijk uit
 
Mooi geworden hoor! Lust ik vast wel een stukje van ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan