Tja, mooi weer, maar ja, de baas heeft griep en dan kan je er niet op uit.
Zou een extra lekker stukje vlees goed voor haar zijn?......Vast wel!
Kortom, aan de slag.
Toevallig...( :blush: ) had ik nog 1,5 kg varkensbuik in de ijskast. Toevallig had ik daar ook de juiste kruiden bij....
Het is even werk....maar dan kan je het vlees lekker insmeren.

En jawel....dan zeggen ze dat je het vlees goed moet opbinden.....da's best lastig!

Maar na enig geworstel kwam het buikje toch op het ei.

Begonnen met 170 en toen afgeknepen naar 140.
Na ongeveer 3 uur was de kerntemp 64 en ging ie er af om even bij te komen.
Toen zag ie er zo uit:

Na 20 minuten rust heb ik het vuur lekker opgestookt want er moest een lekker crackling korstje komen.
Dat is altijd leuk

Was het lekker.....??????

Het was gruwelijk lekker......
Vreselijk probleem is natuurlijk dat ik ruim een kilo over heb.....wat zal ik daar eens mee doen???
???
Zou een extra lekker stukje vlees goed voor haar zijn?......Vast wel!
Kortom, aan de slag.
Toevallig...( :blush: ) had ik nog 1,5 kg varkensbuik in de ijskast. Toevallig had ik daar ook de juiste kruiden bij....
Het is even werk....maar dan kan je het vlees lekker insmeren.

En jawel....dan zeggen ze dat je het vlees goed moet opbinden.....da's best lastig!

Maar na enig geworstel kwam het buikje toch op het ei.

Begonnen met 170 en toen afgeknepen naar 140.
Na ongeveer 3 uur was de kerntemp 64 en ging ie er af om even bij te komen.
Toen zag ie er zo uit:

Na 20 minuten rust heb ik het vuur lekker opgestookt want er moest een lekker crackling korstje komen.
Dat is altijd leuk


Was het lekker.....??????

Het was gruwelijk lekker......
Vreselijk probleem is natuurlijk dat ik ruim een kilo over heb.....wat zal ik daar eens mee doen???
