- Berichten
- 324
Vandaag staat de platte ribben op het menu. De slager had helaas geen grote stukken, kleine stukken is wel handiger vastpakken 
Het rib is ontdaan van velletje en aders. De aanwezige vet heb ik oplaten zitten, het was toch niet zo veel. Het rib is gekruid met 'Kansas City Rib Rub' een recept van bbq.about.com. Mijn bedoeling is slow cooking op 100 graden C en de 3-2-1 methode toepassen, zoals door vele zijn aanbevolen. Dit is voor mij de eerste keer slow cooking, ik hoop dat het dadelijk goed smaakt. Ik breng jullie het project op de hoogte.

Het rib is ontdaan van velletje en aders. De aanwezige vet heb ik oplaten zitten, het was toch niet zo veel. Het rib is gekruid met 'Kansas City Rib Rub' een recept van bbq.about.com. Mijn bedoeling is slow cooking op 100 graden C en de 3-2-1 methode toepassen, zoals door vele zijn aanbevolen. Dit is voor mij de eerste keer slow cooking, ik hoop dat het dadelijk goed smaakt. Ik breng jullie het project op de hoogte.

