Hoi allemaal,
Het plan was om binnenkort 1,1kg bavette om te toveren in een bavette rollade (carpaccio style). Idee was om dit met 6 volwassen te verorberen. Nu ziet het er naar uit dat we met 4 personen zijn.
Het lijkt mij dat bavette rollade met de vulling (o.a. truffelmayo en verse basilicum) the Day after niet ideaal is en dus zonde is als niet alles op komt. Klopt deze aanname?
Alternatief is dat Ik voor 4p 1 of 2 stukken staartstuk/picanha a 600gr p/st ga bereiden. De mayo sear lijkt me wel leuk om te proberen. Als daar wat van overblijft is dat nog mooi op een sandwich lijkt me.
Wat zouden jullie adviseren voor 4p met wat bijgerechten (salade en aardappelkroketten)
- Gewoon de Bavetterollade
- 1x picanha
- 2x picanha
Dank alvast.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Het plan was om binnenkort 1,1kg bavette om te toveren in een bavette rollade (carpaccio style). Idee was om dit met 6 volwassen te verorberen. Nu ziet het er naar uit dat we met 4 personen zijn.
Het lijkt mij dat bavette rollade met de vulling (o.a. truffelmayo en verse basilicum) the Day after niet ideaal is en dus zonde is als niet alles op komt. Klopt deze aanname?
Alternatief is dat Ik voor 4p 1 of 2 stukken staartstuk/picanha a 600gr p/st ga bereiden. De mayo sear lijkt me wel leuk om te proberen. Als daar wat van overblijft is dat nog mooi op een sandwich lijkt me.
Wat zouden jullie adviseren voor 4p met wat bijgerechten (salade en aardappelkroketten)
- Gewoon de Bavetterollade
- 1x picanha
- 2x picanha
Dank alvast.
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk