BasBQ
Beef en Steak

Plannen voor het weekend

Mooi stukkie vlees, wacht in spanning op de foto's.
 
Mooi stukkie vlees, wacht in spanning op de foto's.
Ik vergeet die altijd te maken. Afstand van de keuken naar de BBQ is vrij groot waardoor ik alleen maar heen en weer vlieg.
 
Zo, weekend zit er op. Veel geleerd dit weekend:
- 70% hydratatie was te veel voor mijn pizzadeeg. Gelukkig was het een heel goed deeg waardoor ik er toch nog mooie pizza's van kon maken.
- De inkbird (op manual fan modus) nooit meer gebruiken om de Q heet te maken. Op een of andere manier kreeg ik hem niet boven de 200. Toen ik de Q open maakte, was hij maar aan 1 kant aan het branden. Even gehusseld, schuiven helemaal open en de inkbird uit en toen kwam hij op temperatuur.

- Ik had de picanha's gisteren zonder verpakking op een rekje in de koelkast gedaan (tip van PitmasterX). Ik wil nooit meer anders. Wat een prachtige smaak geeft dat zeg.
- Picanha op de rotisserie is een blijvertje. Perfect gegaard stukje vlees.
 
Terug
Bovenaan Onderaan