- Berichten
- 105
Hallo allemaal,
Ik heb mij zojuist aangemeld op dit forum. Ik zal mij even kort voorstellen.
Mijn naam is Marco, ik woon met mijn gezin in Veenendaal. Sinds vorig jaar september heb ik (via Vuur & Rook) een PK 360 in bezit.
Fotos zal ik later vanavond uploaden via mijn telefoon als ik ben ingelogd. Ik weet niet of er nog meer mensen zijn die deze Q hebben, ik kan je zeggen dat hij erg goed bevalt in ieder geval. Ik doe er eigenlijk meer low & slow mee dan hetgeen hij in uitblinkt, het grillen. Naast de PK wat andere dingetjes over mijn 'voorkeur'.
Ik gebruik Ecobrasa briketten naast een zoektocht (Cubaanse Marabu, Binchotan, Eucalyptus Big blocks, Kamado Joe Big Blocks, Weber briketten, Vuur en Rook private label kokosbriketten).
Rubs: Blues Hog, Grate Goods, Franks Pork Prank, Southern Dutch BBQ
Glaze: Blues Hog (smokey mountain en de original variant)
Accessoires: Grill Grates, en een TipTopTemp (maar dat ding werkt nog niet helemaal zoals het hoort denk ik).
Grill Grates zijn ideaal voor in het midden van de Q om groente op te grillen, indirect het vlees aan de zijkanten (of de broodjes erbij).
Wat ik er meestal op bereid:
- steaks
- pulled pork
- spareribs (baby back heeft mijn voorkeur boven st. Louis)
- hamburgers met een eigen twist
- het gebruikelijke braadworst/kip achtige spul
Via dit forum wil ik mijn horizon verbreden en meer gerechten gaan proberen.
Ik zal mij de komende tijd ook inlezen om meer te weten te komen over het forum
.
Gr Marco!
Ik heb mij zojuist aangemeld op dit forum. Ik zal mij even kort voorstellen.
Mijn naam is Marco, ik woon met mijn gezin in Veenendaal. Sinds vorig jaar september heb ik (via Vuur & Rook) een PK 360 in bezit.
Fotos zal ik later vanavond uploaden via mijn telefoon als ik ben ingelogd. Ik weet niet of er nog meer mensen zijn die deze Q hebben, ik kan je zeggen dat hij erg goed bevalt in ieder geval. Ik doe er eigenlijk meer low & slow mee dan hetgeen hij in uitblinkt, het grillen. Naast de PK wat andere dingetjes over mijn 'voorkeur'.
Ik gebruik Ecobrasa briketten naast een zoektocht (Cubaanse Marabu, Binchotan, Eucalyptus Big blocks, Kamado Joe Big Blocks, Weber briketten, Vuur en Rook private label kokosbriketten).
Rubs: Blues Hog, Grate Goods, Franks Pork Prank, Southern Dutch BBQ
Glaze: Blues Hog (smokey mountain en de original variant)
Accessoires: Grill Grates, en een TipTopTemp (maar dat ding werkt nog niet helemaal zoals het hoort denk ik).
Grill Grates zijn ideaal voor in het midden van de Q om groente op te grillen, indirect het vlees aan de zijkanten (of de broodjes erbij).
Wat ik er meestal op bereid:
- steaks
- pulled pork
- spareribs (baby back heeft mijn voorkeur boven st. Louis)
- hamburgers met een eigen twist
- het gebruikelijke braadworst/kip achtige spul
Via dit forum wil ik mijn horizon verbreden en meer gerechten gaan proberen.
Ik zal mij de komende tijd ook inlezen om meer te weten te komen over het forum

Gr Marco!