BasBQ
Beef en Steak

Pizza's; Weber 57cm & Cadac Pizzasteen

 
 

Bobvt78

Kooltjesharker
Berichten
196
Inmiddels de 2e run pizza's.
Bij de eerste keer heel netjes zelf de bodem gekneed, dat gaat opzich heel goed, maar is wat meer werk.
Dit keer even lui gedaan en kant-en-klare verse bodem bij de AH gehaald, nadat ik dit eerder als eens redelijk succesvol gemaakt heb.

Ingredienten; Kaas, ham, salami, artisjokharten, mozzarella, champignons. Voor de kinderen beetje simpel gehouden, voor onszelf wat luxer belegd.

De weber opgestookt met kokosbriketten en op ongeveer 200-220 graden dome-temp de pizza's afgebakken.
Resultaat;

image.jpg


image.jpg


En toen ik die BBQ loeiheet stond op te stoken (onder de pizzasteen is het een stuk heter dan de dome-thermometer aangeeft) ook maar even een sucade'tje gebakken, om die vervolgens af te grillen op de pizza (zie je ook op de foto's hierboven)

image.jpg


Al met al heerlijk gegeten! Echt een succes die pizzasteen, en het exemplaar van Cadac is nog redelijk betaalbaar ook.
 
dat zijn de betere pizza's  :)
 
Pizza; altijd +1
 
Mooie pizza hoor!
 
Lekker hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan