- Berichten
- 749
Gisteren was het Pizza dag!
Het deeg en de saus gemaakt volgens het recept van Dominique!
Ik zat nog te twijfelen of ik minder bloem moest gebruiken, mijn vriendin kwam met het idee dat ik alles moest gebruiken.
Dit resulteerde in twee Big American Pizza's
Waarvan 1 50/50 belegd met rauwe ham, puntpaprika, groene asperges en uien en de andere helft met puntpaprika, uien en tonijn en de andere pizza volledig met tonijn, puntpaprika, uien en rucola.
Het deeg en de saus gemaakt volgens het recept van Dominique!
Ik zat nog te twijfelen of ik minder bloem moest gebruiken, mijn vriendin kwam met het idee dat ik alles moest gebruiken.
Dit resulteerde in twee Big American Pizza's

Waarvan 1 50/50 belegd met rauwe ham, puntpaprika, groene asperges en uien en de andere helft met puntpaprika, uien en tonijn en de andere pizza volledig met tonijn, puntpaprika, uien en rucola.



